Ιούν 072016
 

Έχεις ένα δεκάρικο να παίξω….Kick Off ???

Μετά από χρόνια ζούμε την αναβίωση του Kick Off  το οποίο μαζί με το Super Kick Off και το Sensible Soccer ήταν οι αγώνες ποδοσφαίρου των αρχών της δεκαετίας του ’90. Η κατανόηση των λόγων για τους οποίους αυτό το παιχνίδι ήταν τόσο επιτυχές, είναι επίσης και το κλειδί για την κατανόηση της αιτίας γιατί προέκυψε αυτή η επιστροφή.

kick-off-revival2

Πρώτα στο Kick Off, όπως και στα υπόλοιπα games που αναφέραμε, ξεκίνησε ο χρήστης να έχει τον πλήρη έλεγχο της ομάδας και να καθορίζει την ροή του παιχνιδιού. Τα γραφικά φυσικά και δεν συγκρίνονται με τα FIFA και PES, αλλά ο ρομαντισμός και οι συγκινήσεις που μας προσφέρει το συγκεκριμένο παιχνίδι δεν μπορεί να μας προσφέρει κανένα μεταγενέστερο soccer game.

kick-off-revival3

Διαβάσαμε ότι ο Dino Dini και η ομάδα του πειραματίστηκαν με την προσθήκη διαφορετικών γραφικών και τρόπου παιχνιδιού, αλλά στο τέλος πήραν την απόφαση να μην το αλλάξουν και το επερχόμενο παιχνίδι τους θα διαθέτει την απλότητα που είχαμε ζήσει. Πρόκειται για ένα αυθεντικό Revival. Αναμένουμε με αγωνία την έκδοση του παιχνιδιού η οποία θα κυκλοφορήσει στις 17/06/16 για PS4.

kick-off-revival4

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του παιχνιδιού:

 

 Leave a Reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

(required)

(required)